HŰHA

Élete vé­géig arcán vi­seli a tá­ma­dás nyo­mát a ma­gyar szí­nész

Ha tü­körbe néz, min­dig eszébe jut az az este, ami­kor mo­ziba ké­szült ba­rá­ta­i­val, de végül egy ro­ham­men­tő­ben ta­lálta magát...
  • Szerző: Buster

Még gimnazista volt, de már önálló albérletben lakott legjobb barátjával Németh Kristóf, aki soha nem felejti e azt a pillanatot, amikor az egyik szomszédja egy boxerrel, teljes erőből arcon vágta. A  szörnyű estéről a HOT! magazinnak mesélt.

Fotó: Keller Mátyás

"Nagy álmunk volt, hogy elismert színészek legyünk, de a törekvéseink mellett talán túl sokat buliztunk. Folyamatosan nagy élet és mozgás volt a lakásunkban. Ezt a szomszédaink nem nézték jó szemmel. Egyik este éppen moziba indultunk, amikor az egyik szomszéd srác felkiáltott:

Többé nem fogsz szerepelni a televízióban, te kis rohadék!

Majd azzal a lendülettel, teljes erővel belecsapott az arcomba egy boxerrel. Recsegtek-ropogtak a csontjaim, spriccel a vér, sokkot kaptam. A rendőrök bilincsbe verve vitték el az illetőt, engem pedig a mentők kórházba szállítottak..."

- emlékezett vissza a szörnyű esetre Kristóf, akinek arcán annak ellenére is maradtak hegek, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett a történtek után.