LOVE

Nem hallgat tovább a válófélben lévő magyar sztár: vele randizik

A mulatós sztár már nem tagadja, gyengéd érzelmeket táplál a 20 éves modell iránt.
  • Szerző: bdf

A %%-nak vallott bimbózó románcáról Jolly. A mulatós sztár lapunknak árulta el, hogy Maluma budapesti koncertjén mélyült el a kapcsolata a nála 21 évvel fiatalabb modellel, Barbarával.

„Maluma budapesti koncertjén kerültünk közelebb egymáshoz Barbarával. Együtt mentünk el, mondhatni, randira hívtam. Béreltem egy limunzint is, azzal utaztunk a helyszínre” – kezdte a %RIPOST%-nak Jolly, aki hozzátette, tagadhatatlan vonzalom van közöttük.

„Teljesen a buli hatása alá kerültünk. Pezsgőztünk és talán többet ittunk a kelleténél. A rengeteg szerelmes daltól elérzékenyültünk.

Nagyon tetszünk egymásnak, megvan köztünk az a bizonyos szikra.

A buli után belevetettük magunkat a pesti éjszakába, elmentünk kicsit szórakozni. Egyre inkább kezdek hinni a közmondásnak, miszerint nem létezik barátság nő és férfi között” – magyarázta az énekes, aki azt is elmondta, hogy ameddig nem kerül pont a házassága végére, addig nem ugrik fejest egy komolyabb kapcsolatba.

A kislányom édesanyja iránti tiszteletből megtartjuk a két lépés távolságot Barbarával. Várunk egymásra.

Nincs könnyű helyzetben Jolly és nem könnyít rajta az sem, hogy az utóbbi időben bimbózó kapcsolata miatt több mocskolódó üzenetet is kapott.

Erről a további részleteket elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?