FÜLES

Különös hirdetés: Már így árulja luxuslakását a magyar sztár

Mindent megtesz, hogy minél hamarabb kopogtasson az új tulajdonos, és végre gazdára találjon az impozáns budapesti lakás.
  • Szerző: Doris

Érdekes hirdetésre bukkant a %% az egyik ingatlanos oldalon! Náray Tamás immár két különálló lakásként árulja azt a hatalmas, Izabella utcai ingatlant, amit eredetileg már tavaly szeptemberben el szeretett volna adni, ám azóta se sikerült.

A hirdetésben így most egy 86 négyzetméteres, 1 szobás lakás szerepel, amelynek irányára 68,9 millió forint, ám - ahogy azt az ingatlanostól megtudtuk - ez is alkuképes.

"Az ingatlan másik fele egy hatvankét négyzetméteres, szintén magas színvonalúan berendezett lakás, mely külön, és együttesen is megvásárolható. A két lakás most szabadon átjárható, de az ajtó természetesen befalazható, amennyiben valaki csak az egyik ingatlanra tart igényt. Az egyszobás lakás irányára 68,9 millió forint, de úgy tudom, ez alkuképes" - tudtuk meg az ingatlanostól.

Náray Tamás nagy ingatlanbizniszéről lapunk számolt be elsőként tavaly ősszel. Kiderült, hogy az ismert tervező nemcsak az Izabella utcai álomotthontól szeretne megszabadulni, hanem 333 négyzetméteres gödöllői házától is, az információk szerint ugyanis Spanyolországba költözik.

És ezeket olvastad már?