LELKIZŐ

Nagy kínok közt telnek Pataky Attila műtét utáni napjai

Ahogy a Ri­post pén­te­ken el­ső­ként be­szá­molt róla: az éne­kes túl van arany­ér­mű­tét­jén. Az ope­rá­ció komp­li­ká­ci­ók­tól men­tes volt, de az Edda front­em­be­ré­nek ha­tal­mas fáj­dal­mai van­nak.
  • Szerző: B.M.

Karácsony előtt, egy fertőzés miatt hasmenés és hányás kínozta Pataky Attilát, amitől felszakadtak az erei, sok vért vesztett. Ráadásul szívét is megviselte a betegség. Többhetes lábadozás után pénteken kellett műtőasztalra feküdnie, hogy eltávolítsák a vérzést kiváltó ereket. A -nak mesélte el először a beavatkozás után Orsi, az énekes felesége: minden rendben ment az operáció során. A Blikk megtudta, ennek ellenére nagy fájdalmak kínozzák az Edda frontemberét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Szerencsére jól viselte a beavatkozást, de sajnos a kicsiből nagy műtét lett. Még vannak fájdalmai, a fájdalomcsillapítók azért remélem hatnak, kapott belőlük bőven, és bízom benne, hogy napról napra könnyebb lesz neki

- mondta a lapnak Pataky neje, aki mindenben támogatja férjét, hogy mihamarabb meggyógyulhasson, és színpadra állhasson.