RIPOSTER

Nagy bot­rányra ké­szül Lagzi Laj­csi: Ki­tá­lal min­den­ről!

Tit­kos nyo­mo­zás, fe­dő­név, kinek kel­lene szé­gyell­nie magát? Eddig azt hit­tük, sokat tu­dunk a mu­la­tós sztár ügyé­ről, pedig...

Mint arról már a Ripost korábban beszámolt, a négy hónapnyi előzetes fogva tartásból szabadult Galambos Lajos   könyvben készül összefoglalni a rácsok mögött töltött 125 nap sorsfordító élményeit.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyilván egy ilyen könyv önmagában is számos szenzációs részletet kínálhat az olvasónak, de úgy látszik, még ennél is nagyobbat  durranhat Lajcsi könyve. 

A birtokába jutott hiteles források szerint lesz itt szó titkos nyomozásról, fedőnevekről, sőt még terrorcselekményről is! Íme!

"A titkosított nyomozásban, hogy senki ne tudja, hogy kiről van szó, az volt a fedőnevem, hogy Mr. Dáridó Gazda – tényleg ebből nem deríthető ki senki, még a belsősök számára sem, hogy kiről lehet szó? Ki az a Mr. Dáridó?

A titkos adatgyűjtés – telefonlehallgatás fél évig tartott ellenem. Ezt az érdekes momentumot igen, de mást a folyamatban lévő ügyemről nem mondhatok!"

"Az igazság kiderítése érdekében, de előre mondom, itt semmi sem az, aminek látszik!"

"Ezt a négy hónapot túléltem! Mind az előállításom, mind a fogva tartásom elrendelése, mind az azóta eltelt időszak során úgy kezeltek, mintha legalábbis terrorcselekményt követtem volna el!"

Eközben a címlapon

"Bent tartózkodásom alatt kaptam hideget-meleget! Kerestek a birtokomon római kőtáblát, hírbe hoztak előásott hullával és műkincsekkel kapcsolatban is. Meg akarok szabadulni mindenféle alaptalan híreszteléstől, nem akarok megbélyegzett lenni!"

"Nem szégyenültem meg, hanem a biztonságom érdekében is, inkább megerősödtem! Szégyelleni nem nekem kell magamat, nincs miért! Az szégyellje magát, aki ebbe a helyzetbe hozott!"  

A börtönben töltött idő mintha bölcsebbé is tette volna...

"Az igazi mázlista az, aki tudja, mi a dolga az életben – és én tudom! Most éppen a családom és az is, hogy tisztázzam magamnak, hogy ugyanaz a Galambos Lajos vagyok, mint aki eddig voltam!  

Bűnös az, akit a bírósági ítélet alapján jogerősen elítél. Én nem vagyok bűnös!!!

Folytatjuk!