FÜLES

Vissza­él­tek Nagy Adri fo­tó­i­val: bor­zal­mas dolog áll­hat a hát­tér­ben

Va­laki el­lopta az éne­kesnő fo­tóit, majd egy ál­profilt ho­zott velük létre a Fa­ce­boo­kon, amely­nek is­me­rő­sei kö­zött ren­ge­teg a kis­korú és az idő­sebb férfi, akik por­no­gráf tar­tal­mak miatt re­giszt­rál­tak az ol­dalra.
  • Szerző: ripost

Kínos helyzetbe került az utóbbi napokban Nagy Adri, akinek fotóival visszaéltek a közösségi oldalon. Egyelőre nem tudni, ki áll a történtek hátterében, és miért adja ki magát egy 13 éves kislánynak. A sztáranyukát nagyon felzaklatták a dolgok, aminek Instagram-oldalán hangot is adott, sőt, rávilágított a helyzet komolyságára is, hiszen félő, hogy egy pedofil hozta létre az oldalt a fotóival. Természetesen a megkereste ezek után Adrit, aki megerősítette a videóban elhangzottakat, és reméli, hogy ezzel a történettel sikerül felhívnia a szülők figyelmét arra, hogy mennyire oda kell figyelni a gyerekekre.

Fotó: TV2

"A fotóimmal visszaélt egy állítólag 13 éves kislány. Tisztában vagyok azzal, ha feltöltök a közösségi oldalakra fényképeket, akkor az bárki számára elérhetővé és letölthetővé válik, nem is ezzel van a baj. A baj az, hogy ez az oldal az én képeimmel volt tele, és a lány így, Lauraként élte a mindennapjait" - kezdte Adri a -nak, és azt is elárulta, hogy az illető többször megfenyegette, és képtelen dolgokat állított az énekesnőről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Odáig fajult a helyzet, hogy a lány elkezdett engem fenyegetni, és különböző üzeneteket küldözgetett. Azzal állított szembe, hogy én élem az ő életét, holott ő élte az enyémet

- árulta el a sztáranyuka, aki nagyon meglepődött, miután jobban megvizsgálták az álprofilt. Kisebb nyomozás után kiderült, vélhetően pedofilok éltek vissza az énekesnő fotójával, akik ezzel akarták behálózni a kiskorú gyermekeket.

"A profilt megvizsgáltuk, és rengeteg kiskorú gyermek volt az ismerősök listájában, ráadásul találtunk olyan embereket is, akik idősebbek voltak, de csak pornográf tartalmú oldalakat követtek" - mesélte Adri, aki rajongóitól rengeteg segítséget kapott a témában. Többek között volt olyan, aki a saját, személyes tapasztalatát osztotta meg az énekesnővel, ezzel rávilágítva a helyzet komolyságára. 

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!