OLDALVONAL

Rémes hírek, ez már a búcsú? Sú­lyos dön­tést ho­zott Schu­m­a­cher csa­ládja

Ez a videó ter­jed az in­ter­ne­ten. Más meg­vi­lá­gí­tásba he­lyezi az F1-le­gen­dá­val kap­cso­la­tos hí­re­ket.
  • Szerző: vav

Továbbra is egymásnak ellentmondó hírekjelennek meg a német sajtóban Michael Schumacher állapotáról. Miután a Forma-1 hétszeres világbajnokának családja titkolózik, sokan találgatnak, mások azokba a mondatokba kapaszkodva állítanak fel teóriákat, amiket a beavatott kevesek (közeli barátok, bennfentesek) mondanak róla.

Döntött a család, búcsút mondtak Schumi egyik kedvenc autójától is
Döntött a család, búcsút mondtak Schumi egyik kedvenc autójától is
Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újabban a YouTube videomegosztón terjed egy felvétel, amely az utóbbi hetek történéseit összegezve, szomorú képet fest a majd' négy éve súlyos síbalesetet szenvedett Schumiról.

Ez is csak spekuláció, mindenesetre eszerint a Schumacher család "radikális lépésre szánta el magát", amely túlmutat önmagán.

Hiába volt minden remény, a jelek a búcsúra utalnak

- olvasható többek között a képekhez fűzve. Az indoklás szerint hiába nyílt kiállítás a legsikeresebb autóversenyző relikviáiból (ruhadarabok, sisakok, trófeák, autók), az egyik legfontosabb darab minapi elárverezése súlyos gondokra utal.

A német pilóta kedvenc versenyautójáért, egy 2001-es Ferrariért 6,35 millió euróért (2 milliárd forint) fizetett egy ismeretlen gyűjtő New Yorkban. Ezzel tehát egyéb értéktárgyak után (repülőgép, nyaraló stb.)

megkezdődött Schumacher legfontosabb emléktárgyainak értékesítése.

Ennek természetesen lehet oka a méregdrága otthoni orvosi kezelés is, de kiemelik, hogy Schumi érzelmileg rendkívül szorosan kötődött ezekhez a darabokhoz. Arra utalnak a jelek, hogy Corinna asszony és a gyerekek, Gina-Maria és Mick fájó szívvel "meghúztak egy végső határvonalat".

Eközben a címlapon

"Azt hiszem, soha többé nem látjuk már, miként a versenyautóját sem a nyilvánosság előtt. Tartsuk meg őt jó emlékezetünkben!"

- írta szomorúan egy rajongó a sztár nevével működtetett hivatalos Facebook-oldalon.