NÍNÓ

Szex­rab­szol­ga­ként tar­tot­ták a ma­gyar férfi­a­kat

A jó élet re­mé­nyé­ben in­dul­tak el az Egye­sült Ál­la­mokba, de web­ka­me­rás szexre kény­sze­rí­tet­ték a ma­gyar ho­mo­sze­xu­á­lis férfi­a­kat.
  • Szerző: Ripost

B. Viktort és társát, Á. Gábort azzal vádolják, hogy megtévesztettek két, szegénységben élő magyar homoszexuális férfit. Átverték, majd Amerikába vitték őket, ahol akaratuk ellenére élő webkamerás szexre kényszerítették mindhármukat - írja a Miami Herald.

A két vádlott a vádirat szerint a gayromeo.com nevű oldalon ismerte meg a két áldozatot. Ott hitették el velük, hogy kijuttatják őket a szegénységből.

EZT OLVASTAD MÁR?
Élő webkamerás szexre kényszerítették őket.
Élő webkamerás szexre kényszerítették őket.

Ezután Amerikába mentek velük, ahol a papírjaikat elvették, majd erőszakkal szexre kényszerítették őket. A családjaikkal fenyegették a szexrabszolgákat, akiket összezsúfolva szállásoltak el egy aprócska szobában.

B. Viktor eredetileg rendőr, ezért azzal fenyegette a szexrabszolgákat, hogy könnyen ráküldheti a kollégáit azoknak a családjára, akik nem engedelmeskednek.

A két férfi Never Sleep Inc. néven alapított céget, és Floridában folytatták az illegális tevékenységüket, itt csapott le rájuk a rendőrség.

Mind a két „vállalkozó” tagadja a vádakat. Azt mondják, hogy az áldozatok tudták, mire vállalkoznak. Harmadik társukat viszont már 2015-ben elítélték rabszolgatartásügyben, ő 11 évet kapott. Ő csak később csatlakozott a két vádlotthoz.

Eközben a címlapon

A bíróság még nem hozott ítéletet az ügyben.