LELKIZŐ

Megszólalt Koós János özvegye, ezért nem tudott elbúcsúzni férjétől

Lesújtotta férje váratlan halála. Nagyon hiányzik neki a mûvész, és mint mondta, nélküle nem találja a helyét a világban.
  • Szerző: Ripost

Dékány Sarolta és Koós János 48 évig éltek boldog házasságban, az élet azonban búcsú nélkül szakította el őket egymástól.

Az özvegy megtörten mesélt a Borsnak párja haláláról.  Mint elmondta, nagyon rosszul van, hisz egyedül maradt a nagy házban, aludni sem tud. "Nem találom a helyemet, nem érzem jól magam. Nagyon hiányzik a férjem!"

Koós János váratlan halálára így emlékezett: "Kórházban kezelték, de mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el."

Az özvegy próbálja elfoglalni magát. Elhunyt férje személyes holmijaihoz még nem nyúlt, minden úgy van, ahogyan ott hagyta. Ugyanakkor már kiválasztotta a férje nyughelyét, ami jó barátja, Bajor Imre sírjához közel lesz. Koós Jánost március 20-án a Farkasréti temető művészparcellájában kísérik az utolsó útjára.

És ezeket olvastad már?