INSIDER

Meg­szó­lal egy újabb ál­do­zat: el­mondja a zalai ka­mu­jé­zus tit­kát

T. Mik­lós, a zalai ku­ruzsló több­száz fős szex­szek­tát mű­köd­te­tett, spi­ri­tu­á­lis gyó­gyí­tó­nak ha­zudta magát, ami­vel mil­li­ó­kat ke­re­sett és lu­xus­éle­tet élt. Most elő­állt egy újabb ál­do­zata: a fi­a­tal nő rész­le­te­sen el­me­séli, ho­gyan vonta a bűv­kö­rébe őt és csa­lád­ját "Jézus ma­gyar re­in­kar­ná­ci­ója".

- Sokakban felmerül a kérdés, mi van az élet után, s mi, miért történik velünk... A családomat is érdekelték e kérdések, s ismerősöktől hallottunk Miklósról, a gyógyítóról – meséli a -nak Tamara, akinek nevét a kérésére megváltoztattuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokan a gyógyulást keresték

 20 éve kezdődött az ismeretség, egy somogyi faluban találkoztunk először.

Én még nagyon fiatal voltam. Számunkra szimpatikus dolgokról beszélt, reinkarnációról, szeretetről, önzetlenségről. Voltak, akik azért keresték fel, mert betegségben szenvedtek, s gyógyulást vártak, valakiket csak a spirituális kérdések érdekelték. Egy-egy alkalomkor 40-en, 60-an is voltunk. Minden héten találkoztunk, s több megyéből is jöttek emberek.

Energiát küldött, majd jött a másik csoport

Eközben a címlapon

Az esték kiscsoportos gyógyításokkal kezdődtek: külön szobában, csukott ajtónál, egyszerre csak 8-10 fő. Minden szeánsz 20 perces volt, energiát küldött, majd jött egy másik csoport. Így ment órákig, amíg mindenki sorra került. Utána spirituális témákról beszélt 1-2 óráig. Ezeknek az alkalmaknak díjuk volt, több ezer forint, aztán az utóbbi években a 8000 forintot is elérte.

Jótékony rendezvények: ez volt a csali

Aztán időről időre kérte, adjunk erre-arra pénzt, segítsünk ennek vagy annak. Egy-két látványos alkalmat csinált is, ahova valóban eljuttatta az összegeket, ezzel megettük a csalit. Aztán ezekre később már nem jutott idő, így csak hírből hallottuk, hogy állítólag elvitték az adományokat. Ma már tudjuk, hogy ezekből halmozta fel a vagyonát.

Én egy bennfentesebb család tagja voltam, mi sok pénzt adtunk neki dolgokra: közös nyaralásokra, autóra, és a nagyobb összegek mellett kisebb lakberendezési tárgyakat fizettünk, adtunk neki.

De miután a családunknak fogytán volt a pénze, hirtelen kikerültünk a bizalmi körből…

Ez után kiderült az is, hogy a szeánszokon is szexelt! Kíváncsi vagy a lány teljes beszámolójára? Akkor keresd a keddi Ripost napilapot az újságárusoknál!