LELKIZŐ

Meg­rázó hírt ka­pott, gyá­szol Ka­ta­lin her­cegné

A ro­ko­nok egy régi el­len­tét miatt nem tar­tot­ták egy­más­sal a kap­cso­la­tot, ezért Ka­ta­lin her­cegné ro­kona úgy halt meg, hogy nem is is­mer­hette őt.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Elhunyt Katalin hercegné legidősebb élő rokona, a 107 éves Alice Tomlinson. Cambridge hercegnéje soha nem találkozott nagyapja, Ronald Goldsmith nővérével, mert egy évekkel ezelőtti családi vita miatt a rokonok nem tartották a kapcsolatot. A nagypapa és Tomlinson 1978-ban szakította meg a kapcsolatot a családdal, de Katalin hercegné édesanyja, Carole nagy ritkán beszélt az apjával azután is hogy 1980-ban hozzáment Michael Middletonhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család egyetlen tagja sem volt meghíva a királyi esküvőre, egy névtelen rokon 2010-ben úgy nyilatkozott, hogy Tomlinson a tévében nézte végig a ceremóniát és sajnálta öccsét, aki unokája életében nem vehetett részt.

Mrs. Tomlinson kertészként dolgozott és freshwateri otthonában hunyt el április 5-én. Két lánya született, akik Katalin hercegné unokatestvérei és négy unokát is hátrahagyott – írja a Mirror.