KEDVENC

Ennek a kis­lány­nak a fo­tója fel­rob­ban­totta a netet, meg­ható tör­té­net

A szív­be­teg Ame­lia imádja a sztár film­jeit, ezért ne­gye­dik szü­le­tés­nap­jára olyan meg­le­pe­tést ka­pott, amire egy­ál­ta­lán nem szá­mí­tott. Az aján­dék­kal ké­szült fo­tóit több ezren meg­osz­tot­ták az in­ter­ne­ten.

A négy éves kislány imádja a Galaxis őrzőit, főleg a Chris Pratt által alakított karaktert. Olyannyira, hogy a születésnapjára Galaxis őrzői tortát kért, és Star Lord babákat. Az anyuka legjobb barátnője azonban olyan ajándékot adott neki, amitől a kislány elolvadt: egy kivágott figurát a színészről.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amelia a kivágott figurát a szülinapja óta mindenhova magával viszi: amikor mennek a testvéreiért, vagy kirándulni, de játszani is elkíséri őt.

A családban nem csak a négy éves Amelia rajong a színészért, hanem az édesanyja is. Ugyanis Chris Pratt rendszeresen látogat gyermekkórházakat, ajánl fel beteg gyerekek gyógyítására adományösszegeket. Mivel Ameliának krónikus, veleszületett szívbetegsége van, az anyuka nagyon tiszteli a sztárt, amiért segíti a beteg gyerekeket.

A kislány negyedik születésnapját nem sokkal az után ünnepelték, hogy kiderült: szívbetegsége súlyosabb, mint az orvosok gondolták. Amelia pacemakert kapott, amit mindig "elemként" emleget - és tisztában van vele, hogy élete végéig szüksége lesz rá.

Az anya elmondta a Huffington Postnak, hogy megdöbbentette, milyen népszerű lett a megosztása a kislányról és a színész képéről, és nagyon örül: mert Amelia életszeretete, pozitív hozzáállása reményt adhat más szülőknek is, akiknek súlyos beteg gyerekük van.