FÜLES

Meg­han ki­ké­szíti se­gí­tőit, a ki­rálynő ked­ven­cé­nél is be­telt a pohár

Rövid időn belül már a má­so­dik asszisz­tens je­len­tette be, hogy nem akar to­vább a vá­ran­dós her­ceg­né­nek dol­gozni.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercegének és hercegnéjének személyi asszisztense szintén bejelentette távozását, nem sokkal azután, hogy Meghan Markle egyik segéde hirtelen felmondott.

Samanta Cohen már régóta a királyi családnak dolgozott, 17 éven át szolgálta őket. A tervek szerint azonban most távozik, csak a hercegi pár babájának születéséig, azaz tavaszig marad, hiába kérte maga a királynő is, hogy maradjon tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korábban Cohan segítette Meghan beilleszkedését az udvarba, etikettet tanított, öltözködési- és sminktanácsokat adott a hercegnének, sőt minden eseményre elkísérte. Állítólag az asszisztensek távozása mögött Meghan nehéz természete áll.

Cohent egyébként csak „A párducként” emlegetik és a királynő egyik leghűségesebb szolgálója volt. Az asszisztens átmenetileg dolgozott Harry hercegnek és Meghan hercegnének, miután Edward Lane Fox öt év szolgálat után idén nyáron felmondott, pedig a hercegi pár marasztalta őt.

A hercegné egyébként állandó segédjeként szerette volna tudni Cohent, de ő a Daily Mail értesülései szerint visszautasította a kérést és a távozás mellett döntött.

Nemrégiben Meghan Markle-t a személyi asszisztense is otthagyta, Melissa Touabti a pár májusi esküvője óta dolgozott Sussex hercegnéjének.

Eközben a címlapon