HŰHA

Megdöbbentő kijelentést tett Bochkor Gáborról Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea szakított kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral, de azt mondja, még szereti...
  • Szerző: Ripost

A magánéleti fordulatok mellett több szakmai változás is beköszöntött Várkonyi Andrea életébe, aki a Bors szerint a különköltözése után nem sokkal hivatalosan jelezte a TV2-nél, hogy felmond. Ennek oka a pletykák szerint az, hogy bár szívesen folytatta volna a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című női talkshow-t, de azt megszüntették.

A beszélgetős női műsor, ami a pszichológiát tanult Várkonyi szíve csücske volt, valóban nem szerepel a TV2 őszi programjában. Ennek fényében Andrea a Fem3 Cafe című reggeli műsorát nem szerette volna vezetni, felmondott.

A változásoknak még itt sincs vége, a Bors szerint nemrégiben hátat fordított a me­nedzs­mentcégének, a TMC-nek is, amely egyébként Bochkor Gábor ügyeit is intézi. Lehet, hogy ezért nem akart a céghez tartozni?

Üzleti ügyekben nem tudok nyilatkozni, jelenleg élő szerződésem van a TV2-vel és a TMC-vel is – hárította el a konkrét választ Várkonyi Andrea, aki éppen betegszabadságon fekszik otthon, sajnos nem érzi jól ma­gát. – A magánéletemet érintő kérdésekről annyit – teszi hozzá rekedten –, hogy

nagyon szeretem Gábort mint a gyermekem apját, de sajnos úgy alakult, hogy már nem vagyunk egy pár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?