SZTÁR

Vér­lá­zító dol­got mű­vel­tek Med­veczky Ilo­ná­val, ki­ké­szült a díva

A 76 éve­sen is csúcs­for­má­ban lévő tánc­mű­vész­nőt már nem elő­ször ká­ro­sít­ják meg. Most bosszút es­kü­dött!
  • Szerző: Doris

Kézműtétje és a néhány hete kirobbant ruhabotránya mellett újabb csapás érte Medveczky Ilonát!

Az elismert táncművésznő épphogy visszaszerezte az ingyenes parkolásra jogosító kártyát, nem telt bele fél év, újra ellopták. A 76 éves díva úgy érzi, tehetetlen az ügyben, a rendőrség nem találja a tettest, ezért komoly lépésre szánta rá magát. Levélben figyelmeztette a tolvajt!

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Ne törd fel az autómat, drónnal figyellek! Egy borítékra írtam a nevem, kiemeltem a címem rajta, és üzentem a tolvajnak, fel ne feszítse újra a kocsimat, mert kamerákkal figyelem" - árulta el a Blikknek Ilona, akinek kártyája mindkétszer akkor tűnt el, amikor ő épp a Lukács fürdőben volt.

A lap megkereste az ügyben a rendőrséget is, akik egy hivatalos levélben erősítették meg, hogy nagy erőkkel keresik a tettest.

"A BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága két alkalommal rendelt el nyomozást közokirattal visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az első nyomozást a rendőrkapitányság felfüggesztette, mert az elkövető kiléte nem volt megállapítható, a másodjára elrendelt nyomozás ismeretlen tettes ellen továbbra is folyamatban van"

- közölte a BRFK.

A dühös Medveczky persze azonnal letiltotta a kártyát, és reméli, hogy levele távol tartja az aljas elkövetőt.