HŰHA

Durva vádak: kitálalt lányáról a magyar sztár, elképesztő, mit mondott

A híresség azt állítja, lánya hálátlanul viselkedett vele, ráadásul a nézeteltérésüket mindketten a Facebook-üzenőfalukon bonyolították le.
  • Szerző: ripost

Az interneten esett egymásnak Mc Hawer és a lánya. Tímea nyílt levélben pocskondiázta az édesapját, akitől szerinte soha nem számíthatott semmire, és aki soha nem volt jó apa, ezért nem akarja tartani vele a kapcsolatot.

A lány azután borult ki, hogy az apja nem volt hajlandó tovább fizetni gyermeke telefonszámláit.

Mc Hawer a Mokkában mondta el, hogy gyermekkorában valóban keveset tudott foglalkozni a lányával, de ezt azóta maximálisan pótolta.

„Fél éve kértem, hogy legalább a saját telefonszámláját fizesse. Ha azt tapasztaltam volna, hogy nincs pénze, nem lettem volna szigorú, mindössze figyelmeztetni akartam, hogy legyen összeszedettebb. Az is a baja, hogy sosem kérdeztem meg tőle, hogy van, de hát miért is tettem volna? Hiszen láttam a közösségi oldalakon, hogy jól van" – fogalmazott a híresség.

Hawer szerint nem kéne az interneten üzengetniük egymásnak, de úgy véli, másként nem tudnak beszélni egymással, mert azt sem tudja, hol lakik a lánya...

És ezeket olvastad már?