SHOWBIZ

Ők ki­len­cen vág­nak neki a TV2 ver­se­nyé­nek

A kö­vet­kező öt nap szin­tén ko­moly iz­gal­ma­kat tar­to­gat majd a TV2 nézői szá­mára, hi­szen éne­ke­sek, ze­né­szek és spor­toló is meg­mé­ret­teti magát a fő­ző­show-ban.
  • Szerző: Buster

Utolsó hetéhez érkezett a MasterChef VIP elődöntő sorozata, így pénteken kiderül, ki az az újabb négy híresség, akik csatlakozhatnak a nyolc, már középdöntőbe jutott versenyzőhöz.

Fresh Andira éppen a forgatások ideje alatt talált rá a szerelem négy évnyi magány és néhány komoly csalódás után. Így biztosan komoly ellenfele lesz majd nyolc társának, hiszen a szerelem szárnyakat ad.

Gesztesi Károly igazi gurmé, akinek fő erénye a grillhúsok készítése, amit nyaranta nagyobb társaságoknak mutat meg Budapest melletti otthonának kertjében. De, hogy a húsételeken túl mire képes a konyhában, az rövidesen kiderül.

Sebők Vili egykori válogatott söprögető a focipályán már bizonyított, ugyanakkor kevéssé ismert képessége, hogy a konyhában is otthonosan mozog. Férfi és sportember létére egészen ügyes tésztakészítésben. Pizzában például verhetetlen.

Busa Pista az Irie Maffia együttes emblematikus alakja, és meglehet, hogy a fakanál éppen olyan jól funkcionál majd a kezében, mint a mikrofon vagy hangszer.

Nyári Károly számára nem lesz idegen a kamerák előtti főzés, hiszen korábban a FEM3 reggeli műsorában már elkészítette egyik kedvenc, családi receptjét, a zöldséges lazacos pennét, amivel komoly sikert aratott.

Eközben a címlapon

Janicsák Veca szintén erős ellenfél lesz, hiszen a Hal a tortán című műsorban egyszer már megmutatta, hogy a konyha számára nem  idegen terep. Vacsorájával lenyűgözte vendégeit, amit 17 ponttal értékeltek.

Kocsis Tibornak remek hangja van, de erre ezen a héten egyáltalán nem lesz szüksége. Ő ennek ellenére nincs berezelve, hiszen az évek során komoly gyakorlatot szerzett a konyhában.Korábban az is megesett vele, hogy éppen egy romantikus, saját készítésű vacsorával hódította meg szíve választottját.

Kondákor Zsófi remek háziasszony, aki a nagymamájától leste el a konyhaművészet titkait. Így tőle biztosan házias ízekre számíthat majd a MasterChef VIP két zsűritagja. Zsófi egyszer már megfőzött néhány hírességet, amikor a vendégül látta őket a Hal a tortánban.

Mádai Vivien nem mindig volt a konyha ördöge, de mióta családja van, már kénytelen volt beleszokni a háziasszonykodásba. Korábban az egyik Micsoda Nőkben be is vallotta, kevés elvárás van vele szemben otthon, de a főzés ezek közé tartozik.