FÜLES

Nem titok többé: Ezért kép­te­len a tü­körbe nézni a híres ma­gyar szí­nész

Az Ope­rett­szín­ház 43 éves sztárja közel 30 éve áll a szín­pa­don, vi­szont úgy érzi, ma már nem ugyanaz az ember, aki régen volt! Sze­rinte az évek során sokat vál­to­zott a kül­seje és ma már nem sze­ret be­le­nézni a tü­körbe.
  • Szerző: Ripost

Mészáros Árpád Zsolt a mai napig a közönség nagy kedvence. MÁZS számos sikerprodukcióban szerepelt már karrierje során, de úgy érzi,  elszállt fölötte az idő.

Fotó: Keller Mátyás
EZT OLVASTAD MÁR?
Nézzél rám! Én öregszem, ha akarom, ha nem! De annak örülök, hogy egészséges vagyok és láthatom a gyerekeimet felnőni

- mondta el a színész a -nak és hozzátette, hogy nincs kibékülve a tükörképével. Mészáros Árpád Zsolt már többször is kapott olyan kritikát, hogy az utóbbi időben megváltozott a külseje. 

Fotó: Keller Mátyás

"Én már nem szeretek tükörbe nézni! Már nem az a MÁZS vagyok, aki akkor voltam! Ezt mások is szóvá teszik. Rosszindulatú kollégák és megkeseredett emberek azt mondják, hogy de rosszul nézel ki! Felszedtél néhány kilót?" Mázs azt is elmondta, hogy nem sok ideje van a pihenésre. Csak pár órát alszik éjszakánként, emiatt nagyon kimerült.

Fotó: Markovics Gábor

„Engem a gyerekeim töltenek fel, mi mindig alkotunk valamit, vagy hajót építünk, vagy repülőt készítünk együtt. Én mindenre kapható vagyok a gyerekeim kedvéért és szerencsére a párom is nyitott az ilyen programokra.” - a színészt fiatal menyasszonya mindenben támogatja és még mindig vonzódik a 43 éves musicalszínészhez.