SZTÁRDZSÚSZ

Majka ki­tá­lalt Pápai Jo­ci­ról

A Dal 2017 nyer­tese fe­le­sé­gé­vel együtt ját­szott Maj­ká­nál.

Az 50 milliós játszma csütörtöki adásában Pápai Jocinak és Anitának is meg volt a lehetősége arra, hogy elvigye a főnyereményt.Az énekes és Majka 15 éve barátok, nem is hagyta ki, hogy beszólogasson neki.

Miközben ment a játék, elárulta például, hogy még mindig GPS-el megy hozzá. Ha pedig együtt mennek valahová két autóval, mindig Majkának kell elől menni, mert Joci eltévedne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ilyenkor ha három méterrel vagyok előtte, már rögtön kétségbeesve telefonál. Hol vagy Peti, nem látlak" - mesélte a TV2 műsorában nevetve Majka. Erre Joci felesége hozzátette: miért csodálkozol, hétszer bukott meg KRESZ-ből. 

„Hú, de mocskos vagy te Majoros!" - vágott vissza az énekes, aki párjával egészen a döntőig jutott, de sajnos a rossz válaszra tették a megmaradt hárommillió forintot.

„Nagy öröm volt számomra, hogy a legjobb barátomat, Józsefet és a feleségét, Anitát is vendégül láthattam a műsorban - mondta Majka. - Annyit még elárulhatok, hogy a tavasz folyamán más vetélkedőműsorban is láthat még minket együtt a közönség.”