BOZÓT

Ma­gyar új­ság­író­kat zak­lat­nak a szci­en­to­ló­gu­sok!

Meg­je­len­tek szer­kesz­tő­sé­günk por­tá­ján, sőt ma­gán­em­ber­ként is zak­lat­ják mun­ka­tár­sa­in­kat a dest­ruk­tív szekta ve­ze­tői. Bosszút akar­nak állni?
  • Szerző: RIPOST

Mintha a vesztüket éreznék a magyar szcientológusok. Miután több cikkben is lelepleztük romboló tevékenységüket, egy kis faluban rejtegetett, falusi vendégháznak álcázott életveszélyes, "drogelvonó laborjukat", zaklatni kezdték a szerkesztőségét.

Több alkalommal, többedmagukkal megjelentek szerkesztőségünk portáján, egyértelműen a róluk szóló leleplező cikkek íróira akartak nyomást gyakorolni.

Idegességük oka nyilvánvaló. Cikkeink is szerepet játszottak abban,hogy  egyre kevesebb általános iskolába tudnak beférkőzni álságos, Drogmaraton nevű, kamu kábítószerellenes programjukkal, s hogy az illegális drogelvonó sem fogad már milliókért lépre csalt áldozatokat.

Egy teherautónyi illegális dosszié...

De ami számukra még nagyobb baj, Péterfalvi Atilla adatvédelmi biztos egy rendőri erőkkel megtámogatott razzián összegyűjtött egy teherautóra(!) valót a szcientológusok illegálisan összeállított, a beszervezett áldozatokat feltérképező dossziéiból.

Zajlik ellenük a nyomozás, a törvénytelen adatgyűjtés kielemzése. A értesülései szerint rövidesen  büntetőeljárás kezdődhet a súlyos visszaélések miatt.

Ombudsman az ombudsman ellen?

Törvénytelenül nevezik magukat egyháznak. Csak egyesület...
Törvénytelenül nevezik magukat egyháznak. Csak egyesület...
Fotó: Szabolcs László

Az álegyházhoz (Magyarországon tilos lenne egyházként fellépniük, mégis törvénytelenül ezt a megnevezést használják) hatalmas anyagi érdekek kötődnek, így hát minden követ megmozgatnak, hogy elkerüljék az esetleges betiltást.

Információink szerint a szcientológusok,  amerikai tanácsadóik javaslatára,  egy neves jogászt is megkerestek. Méghozzá a korábbi adatvédelmi biztost, dr. Jóri Andrást! Őt próbálnák meg kijátszani utódja, dr. Péterfalvi Attila ellenében...

Dr. Jóri megkeresésünkre nem cáfolta, de meg sem erősítette értesülésünket. Azt mondta, hogy a kérdés az ügyvédi titoktartás körébe tartozik. Ugyanakkor különösen pikánssá teszi a helyzetet, hogy a dr. Jórihoz szorosan kötődő jogásznőt többször is látták már  bizonyíthatóan a szcientológusok Váci úti székházában...

Eközben a címlapon