OLDALVONAL

Magyar felesége dönt a világsztár átigazolásáról

Nem Rafaella Szabó-Witsel az egyetlen. Magyar és magyar származású bombázók csavarták el a futballcsillagok fejét.
  • Szerző: vav

Európai sztárcsapatok csábítják a vb-bronzérmes belgák egyik legjobbját, Axel Witselt, aki magyar származású feleségére hallgatva térhet vissza Kínából az öreg kontinensre.

Másfél éve még a Juventus ajánlatát is visszautasítva szerződött a kínai Tiencsinhez a 96-szoros belga válogatott középpályás, Axel Witsel. Akkor nyilván a mesés fizetés vonzotta a Távol-Keletre – most viszont magyar felesége kérésére mondhat igent a Paris Saint-Germain vagy a Borussia Dortmund ajánlatára. Pedig még élő szerződés köti Kínába, de ennél többet nyom a latban a neje szava.

Az erdélyi születésű Szabó Rafaella három éve ment férjhez a Transfermarkton 20 millió euróra (6,5 milliárd forint) taksált, immár 96-szoros belga válogatott játékoshoz. Két kisgyereküket nevelik: Mai-Li három-, Evy kétéves. Az ő érdekükben is szeretne visszatérni Európába.

 

"Nem csak az európai meccshangulat hiányzik, a mindennapok sem egyszerűek. Senki sem beszél angolul, szerencsére a sofőröm egy picit.

Mindenünk megvan, amire nekem és a családomnak szüksége van, de az mégiscsak egy másfajta élet

– nyilatkozta nemrég a vb-bronzérmes, belga és orosz bajnok Witsel.

Nem ő az egyetlen világhírű labdarúgó, akinek a szerelme magyar, vagy magyar felmenőktől származik. Egy másik kínai csapatot, a Lunenget erősíti az 5,5 millió eurót (1,8 milliárd forint) érő, 20-szoros olasz válogatott csatár, Graziano Pelle.

Modell kedvese, a győri Varga Viktória rendszeres szereplője a legszexibb focistafeleségeket és -barátnőket bemutató összeállításoknak.

 

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés,

A 13-szoros argentin válogatott, 110 millió euróra (36 milliárd forint) becsült Juventus-csillag, Paulo Dybala vasárnapig a görög tengerparton próbálta feledni a gyenge vb-szereplést (pontosabban a mellőzését). Oldalán Oriana Sabatinivel, aki Argentínában népszerű énekes- és színésznő.

A többmilliós rajongótáborral büszkélkedő szépség az egykori teniszsztár Gabriela Sabatini unokahúga, és félig magyar származású.

 

Oriana Sabatini (@orianasabatini) által megosztott bejegyzés,

Édesanyja, Catherine Fulop magyar apától (Fülöp Györgytől) született venezuelai szépségkirálynő volt; színésznő és fotómodell, saját tévéshow-ja után most rádióműsort vezet Argentínában.

Akiknél szakítás lett a vége

Szupermodellünk, Mihalik Enikő korábban három évig járt a dán válogatott Mathias Jörgensennel, aki az idei vb-n a torna leggyorsabb gólját szerezte a Horvátország elleni nyolcaddöntőben (1-1).

Tragikusan fiatalon elhunyt csatárunk, Fehér Miklós modellből üzletasszonnyá lett húga, Fehér Orsi is évekig élt együtt a futballvilág egyik neves szereplőjével. A korábbi spanyol válogatott Quique Sánchez Flores (a Real Madrid-legenda Alfredo di Stéfano unokája) volt a Valencia, a Benfica és az Atlético edzője is.

 

És ezeket olvastad már?