LELKIZŐ

Ször­nyű idő­sza­kot élt át Mádai Vi­vien, még ma sincs túl rajta

A nép­szerű mű­sor­ve­zető a Ri­post­nak me­sélt az ér­zé­se­i­ről.
  • Szerző: bdf

Még ma sem tudta teljesen feldolgozni a szülés utáni depresszió okozta fájdalmakat Mádai Vivien.A sikeres sztáranyuka 2014 őszén adott életet kisfiának, Zénónak, de akkor nem várt nehézségekkel kellett szembenéznie. Mély depresszióba esett.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy zokogó roncs voltam, aki teljesen kifordult magából. Az a nő nem én voltam! Az én testem volt, de egy idegen, torz lélek költözött belé. Fel kellett ismernem: beteg vagyok. Segítség kellett” – írta le első könyvében, a La Mome-ban. Súlyos betegségéből szakemberek és családja segítségével állt talpra. Ám úgy tűnik, a „sebek” azóta sem gyógyultak be teljesen. Mádai Vivien most a -nak mesélt arról, hogy közel három és fél évvel a történtek után sem tette százszázalékosan túl magát azon a borzalmas három hónapon.

Hiába írtam ki magamból mindent, hiszen visszaidézni a múltban történteket még mindig nagyon fájdalmas.

"Nehéz, és valószínűleg még így is lesz egy darabig, de remélem, hogy az élet idővel majd lerombolja ezeket a falakat” – mondta el a -nak a műsorvezető.

A friss kötetben nemcsak depressziós időszakáról beszélt, hanem különleges naturalista fotókon is megmutatta magát. A képeket megnézheted a napilap pénteki számában.