NÍNÓ

Ma reg­gel be­sé­tált a rend­őr­ségre - újabb férfi tett be­is­merő val­lo­mást a so­rok­sári fu­tónő ügyé­ben

A Ri­post meg­tudta: né­hány órá­val ez­előtt je­lent­ke­zett va­laki a rend­őr­sé­gen, hogy a so­rok­sári fu­tónő ügyé­ben val­lo­mást kíván tenni.
  • Szerző: Ripost

Vadonatúj információ került a Ripost birtokába: néhány órával ezelőtt jelentkezett valaki a rendőrségen, hogy beismerő vallomást kíván tenni, mert köze van a soroksári futónő öt évvel ezelőtti meggyilkolásához.

Fotó: Markovics Gábor

Mint arról a korábban beszámolt, a gyilkossággal egy olyan embert vádolnak, aki 2013 óta börtönben van vagyon elleni bűncselekmények miatt. Ő tagadja a bűnösségét és azzal védekezik, hogy ő csak segíteni akart, amikor meglátta, hogy egy nőt bántalmaznak. A biológiai anyagát kétséget kizáróan megtalálták a helyszínen, és azt vallomáson kívül a gyanúsított is megerősítette, hogy ott járt akkor, amikor a 36 éves Kardosné Gyurik Krisztinát meggyilkolták. Védekezését a rendőrök életszerűtlennek tartották, és őt gyanúsítják a brutális tettel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kardosné Gyurik Krisztinát 2013 szeptember 25-én este ölték meg kegyetlen módon, amikor a kora esti órákban soroksári otthonához közel futott.

Néhány órával ezelőtt egy vidéki kapitányságon jelentkezett egy férfi, hogy köze van a gyilkossághoz, és beismerő vallomást akar tenni. A Ripost információi szerint a rendőrség meghallgatja, hogy kiderüljön: van-e alapja annak, amit állít, komolyan lehet-e venni beismerő vallomását.

A tettesnek számos olyan részletről kell tudnia, amiről csak azok tudhatnak, akik jelen voltak, így ki fog derülni, valóban vannak-e információi a jelentkezőnek Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásáról, vagy más okból akart a figyelem középpontjába kerülni.