EZO

Ma ér­ke­zik a Rák je­gyébe a te­li­hold: sze­re­lem­va­rázs­lat az ün­nepre

Min­den Rák te­li­hold egy va­rázs­la­tok­kal teli, finom pil­la­nat, me­lyet a hát­tér­ben gon­do­san elő­ké­szí­tett meg­le­pe­té­sek fű­sze­rez­nek. Ebben az idő­szak­ban a kap­cso­la­tok el­mé­lyül­nek, csak merd meg­élni a másik kö­ze­le­dé­sét, in­ti­mi­tá­sát!
  • Szerző: F. E.

A decemberi Rák telihold egy új út kapuját jelenti és beindítja azt a hatalmas fejlődési ciklust, amely az elkövetkező években vár rád.

Figyeld meg, milyen téma foglalkoztat mostanában, ugyanis a telihold megerősíthet abban, hogy új szintre kerülhess - és ezt mind a növekedési időszaknak köszönhetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csakis rajtad áll, mennyire adsz teret  a fejlődésnek, de lelki sebeid gyógyulása után hamar megtapasztalhatod áldozatos munkád gyümölcsét.

Ha már a Rák jegyéről van szó, feltétlen számolni kell azzal, hogy a hozzá tartozó érzékeny telihold előhozhatja a családban és a kapcsolatokban az esetleges nézeteltéréseket, így jobb résen lenni és nem egyből reagálni, bármennyire is sokkal erősebb rá most a késztetés.

Ebben az időszakban amennyire csak lehetőséged engedi,

légy nagyon könyörületes, önzetlen és megbocsátó, ne adj teret vitáknak, inkább távolodj el az olyan negatív helyzetekből, ahol mindezek felbukkannak.
Telihold idején, különösen most, meglepően erős kötelékek alakulhatnak ki. Ne félj ezeket megélni, aki pedig közeledni akar, azt engedd magadhoz.

A teliholdnak köszönhetően sokkal fogékonyabbak és befogadóbbak leszünk az újra.

Eközben a címlapon

Az érzelmeket elfojtani felesleges energiapazarlás, mondd el bátran, ha valami a szívedet nyomja, légy őszinte magadhoz és a környezetedhez, ez az időszak segít a félreértéseket is rendezni.