HŰHA

Lu­xus­ba­ba­ko­csija miatt tá­mad­ják a ma­gyar sztár­párt

Is­te­nes Bence el­büsz­kél­ke­dett a csak­nem fél­mil­liós ba­ba­ko­csi­juk­kal, a kom­men­telő anyu­kák pedig ne­ki­men­tek.
  • Szerző: The_M

Már gőzerővel készülnek első gyermekük érkezésére Csobot Adélék. A minap el is látogattak az egyik legnagyobb bababoltba, hogy mindent beszerezzenek otthonra a picinek. Többek közt a babakocsit is megvették, amit kár volt bejelenteni a Facebookon, mert így helybe mentek a pofonért.

A kommentelők ugyanis azonnal az RTL Klub műsorvezetőjére és az énekesnőre támadtak. Többen azt sérelmezték, hogy kérkedik a vagyonával Istenes Bence, hiszen az emberek nagy része nem engedhet meg magának egy alapáron több mint 400 ezres luxusbabakocsit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

A tapasztalt anyukák viszont sokkal racionálisabb szempontból közelítették meg Bencéék bevásárlását. Szerintük ez a kocsi rossz választás volt, hiszen a csecsemőnek a legkevésbé sem lesz kényelmes. Legalábbis addig, míg meg nem tanul stabilan ülni. Így sokan azzal vádolják az ifjú sztárpárt, hogy a divat fontosabb tényező volt az észérveknél a babakocsi kiválasztásakor.