OLDALVONAL

Le­szá­mo­lás a sta­di­on­ban, ez a férfi ütötte le az új­pesti druk­kert

Profi ököl­vívó tar­totta ret­te­gés­ben szom­ba­ton az Új­pest szur­ko­lóit. B. Zsolt a Vidi el­leni meccsen a hazai tár­bor­ban kez­dett po­foz­kodni, mind­ezt a biz­ton­sá­giak szeme lát­tára.
  • Szerző: sk

Egy petárda miatt robbant ki botrány az Újpest-Vidi (2-0) focimeccsen. Noha a hazai tábor előtt ott álltak a sárgamellényes biztonságiak, a rendet a meccsen civilként jelen lévő B. Zsolt kezdett el csinálni. Sajnos a saját módszereivel… B. korábban több kisebb szervezetnél is szerzett ökölvívó-világbajnoki címet, így sosem volt számára idegen a pofozkodás. Most azonban túllőtt a célon. „Zsolt legalább 5 embert leütött, a rendőrök elő is állították.” – írta levelében egyik olvasónk.

Információnk szerint az egyik drukker – aki ráadásul ártatlan is volt – olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. A helyszínről kapott fotón jól látni, hogy B. és társai mögött ott vannak a biztonsági emberek is, akik végignézték az esetet. Úgy tudjuk, a focicsapatnál ezért belső vizsgálatot kezdeményeztek, s még az sem kizárt, hogy felülvizsgálják az velük kötött együttműködést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Zsolt (fehér pullóverben) ártatlanokat is ütött
Zsolt (fehér pullóverben) ártatlanokat is ütött

„Sem a biztonsági szolgálat, sem a szurkolók részéről nem elfogadható magatartás, hogy bárminemű fizikai tettlegességig fajuljanak az események.” - írta a klub a közleményben. A rendőrség már a helyszínen őrizetbe vette B.-t, s ellene garázdaság miatt folytat eljárást. A férfi munkahelye, egy óbudai edzőterem már vasárnap jelezte közösségi oldalán, Zsolt hétfői órája „betegség miatt elmarad”. Egy hozzászóló azonnal reagált, nem betegségről van szó, csupán az edzőt vitték el a rendőrök.