SHOWBIZ

Má­sod­szorra fosz­totta ki Gun­dit a Le­gyen Ön is mil­li­o­mos! nyer­tese

A jo­gász­dok­tor ko­ráb­ban is nyert Gun­del Ta­kács Gá­bor­tól.
  • Szerző: sv

A 49 éves dr. Páczelt László szerda este 5 millió forintot nyert Gundel Takács Gábortól a TV2 kvízshow-jában. A jogászdoktor szépen menetelt a játékban, de a 10 millió forintos kérdés előtt megállt, így végül a biztos nyereménnyel távozott a műsorból. László rutinos játékosnak számít, több vetélkedőben megfordult, sőt a Maradj talpon! című produkcióban már egyszer sikerült pénzt hazavinnie Gunditól.

Fotó: TV2

"Korábban kipróbáltam magam több televíziós vetélkedőben, hat-hét éve Gundel Takács Gáborral is játszottam már, és akkor is sikerült egymillió forintot nyernem.

EZT OLVASTAD MÁR?
Bár a Maradj talpon! műsorába a gyermekeim neveztek be, most úgy voltam vele, hogy kipróbálom magam, és én jelentkeztem

- kezdte lapunknak a háromgyermekes édesapa, aki a hétköznapokban is szereti lefoglalni magát hasonló kvízjátékokkal, sőt nagyon fogékony az új dolgok megismerésére is. Azt, hogy mire fordítják a megnyert összeget, lassan körvonalazódik, de László nevetve megjegyezte: a barátaival mindenképpen szeretne ünnepelni. 

"A barátaimmal szeretnék egy nagyobb ünneplést tartani, emellett biztos, hogy utazunk is valahova, de azt még nem sikerült eldönteni, hogy merre induljunk.

Na meg természetesen a három gyerek mellett elkél ide-oda ez a pénz!

- árulta el a jogász.