A NAP VIDEÓJA

Atyaég, mit tett megint Kassai Viktor?

A ma­gyar bíró újra na­gyot hi­bá­zott, nem fújt be egy nyil­ván­való ti­zen­egyest. Ezzel a hor­vá­tok ha­rag­ját is ki­vívta maga ellen.
  • Szerző: HBK

A török labdarúgó-válogatott hazai pályán 1–0-ra verte Horvátországot világbajnoki selejtezőmeccsen, Kassai Viktor azon a meccsen pedig megint negatív főszereplő lett. A magyar bíró ugyanis nem fújt be egy tizenegyest a horvátoknak, akik a meccs ezt dühösen kérték számon rajta.

Kassainak most éppen a horvátokat sikerült felbosszantania
Kassainak most éppen a horvátokat sikerült felbosszantania
Fotó: MTI

A mérkőzés 10. percében egy bal oldali beadás után a török Burak Yilmaz kétszer is kézzel ért bele a labdába, ami így nem jutott el Domagoj Vidához, aki néhány méterről szinte biztosan gólt fejelt volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A meccs után a horvát internetes portálok nekiestek Kassainak, a 24sata.hr például bűnös, kriminális esetként jellemzi a magyar bíró hibáját.

„Itt drasztikus károkat szenvedtünk. A játékos szándékosan kezezett, ráadásul, mivel ezt egy egyértelmű gólhelyzetben tette, nemcsak a 11-es, hanem a piros lap is járt volna” – mondta Burak Yilmaz esetével kapcsolatban a korábbi horvát bíró, Mateo Beusan.