SZTÁRDZSÚSZ

Ma­gán­életi dráma: sza­kí­tott meny­asszo­nyá­val L.L. Ju­nior?

Úgy tűnik, újra fel­bon­totta el­jegy­zé­sét L.L. Ju­nior és meny­asszo­nya, Kört­vé­lyessy Kinga!
  • Szerző: bdf

Információink szerint L.L. Junior és Kinga sokat veszekedtek az elmúlt időszakban, ezért döntöttek a szakítás mellett.Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rapper menedzserét, Lakatos Róbertet.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Minden kapcsolatban vannak kisebb összezörrenések. De ahogyan eddig sem, Junior a jövőben sem kíván részleteket elárulni a magánéletéről

- nyilatkozta a -nak Lakatos.

Természetesen felhívtuk Kingát is, aki egyértelmű választ nem adott kérdéseinkre, munkájára hivatkozva megköszönte megkeresésünket, majd bontotta a vonalat.

"Éppen most érkezett meg a főnököm, rengeteg feladatom van. Most nem tudok beszélni" - mondta.

Bár mindkét fél hallgat, Facebook-profiljaik beszélnek helyettük. Amíg Kinga  oldalán korábban az "Eljegyezve" szó volt látható, most a "Nincs megjeleníthető kapcsolat" olvasható. Sőt, a fiatalok törölték egymást ismerőseik közül.

Mint ismeretes, ez már nem az első alkalom, hogy a páros a szakítás mellett döntött. Tavaly nyáron L.L. Junior egyszer már teljes titokban visszaköltözött gyermekei édesanyjához, Csillához. A rapper akkor sem árult el részleteket a különköltözéssel kapcsolatban. Hogy mi történt pontosan, azt ma is homály fedi. De sikerült rendezniük a kapcsolatukat. "Ez nem ilyen egyszerű történet, ahogy leírják. Amennyiben gyökeres változás állna be, amiről illik tudatni mindenkit, azonnal publikálni is fogom. Ez még nem az" - írta akkor közleményben Junior, aki most is titokzatoskodik. Mindenki csak találgat, mi vezethetett az újabb elváláshoz.

Eközben a címlapon