HŰHA

Kö­z­úti bal­ese­tet szen­ve­dett: cser­ben­hagy­ták a nép­szerű té­vést

Ki­sebb köz­úti bal­ese­tet szen­ve­dett Czip­pán Anett. Par­koló au­tó­já­nak haj­tot­tak neki. A koc­ca­nás kö­vet­kez­té­ben le­tört a kocsi vissza­pil­lantó tükre is.
  • Szerző: BDF

A tévés a -nak vallott a részletekről, miközben azt is elárulta, nem is az anyagi kár bosszantja, hanem, hogy bocsánatkérés nélkül hajtott tovább az illető.

„Éppen parkoltam, és egy Opel Astra ahelyett, hogy megadta volna az elsőbbséget a szemből jövőnek, azt gondolta, hogy pont befér az autóm és a szemből jövő közé. Nem így történt. Nekihajtott a kocsimnak, és levitte a baloldali visszapillantómat”

– panaszkodott a FEM3 műsorvezetője, aki a dudáláson kívül nem tudott mást tenni.

„Leblokkoltam a hatalmas csattanástól, még a rendszámát sem tudtam felírni. Kizárt, hogy az illető ne vette volna észre, mi történt. Hosszan dudáltam, mégis elhajtott. Nem az a problémám, hogy összetört a tükröm, inkább azt viselem nehezen: nem volt annyi emberség az elkövetőben, hogy megálljon, és legalább megkérdezze, jól vagyok-e”

– bosszankodott Anett, aki azt is hozzátette, nem ez az első alkalom, amikor cserbenhagyják az utakon.

„Ismét csalódtam az emberiségben. Nemrégiben a másik, a jobb oldali visszapillantómat vitték le. Persze mindkét esetben nyomát sem találtam az elkövetőnek.”

Eközben a címlapon