SZTÁRDZSÚSZ

Így döntött az özvegy Koós János házával kapcsolatban

Az impozáns, XII. kerületi házat először 195 millió forintért hirdette meg, de kész a kompromisszumra.
  • Szerző: Doris

Kész a kompromisszumra Dékány Sarolta, akiben férje, Koós János halála óta csak rossz emléket ébreszt egykori közös házuk a festői szépségű budai hegyekben.

A %RIPOST% két héttel ezelőtt elsőként írta meg, hogy a XII. kerületi, hatszobás ikerház feltűnt az egyik ingatlanportálon, ahol 195 millió forintért hirdetik. Most az kiderült, hogy bár már nagyon sokan megnézték a házat, konkrét vevő még nincs, pedig az ár alkuképes!

„Nagyon sok az érdeklődő, de a ház még mindig eladó. Annyit tudok, hogy Sarolta körülbelül három hónap múlva tudna kiköltözni, jelenleg építkezik a családdal. Persze, ha az új tulajdonos korábban szeretné birtokba venni a tágas ingatlant, akkor meg tudják gyorsítani a folyamatot. Az özvegy arra is hajlandó, hogy engedjen valamennyit a vételárból, természetesen észszerű kereteken belül. Ez már megbeszélés kérdése" – árulta el a%%-nak a család egyik közeli ismerőse.

Az özvegy már májusban – két hónappal Koós János halála után – is fontolóra vette, hogy megválik a szomorú emlékeket ébresztő házból, júniusban pedig végleges döntést hozott. Hiába ugyanis a nyugodt környék és a madárcsicsergés, Dékány Saroltának minden szobáról, minden bútorról elhunyt férje jutott eszébe, akivel 48 évig élt boldog házasságban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?