HŰHA

Az durva, mit ta­lál­tunk Ko­ho­lák Alexáék Fa­ce­book-ol­da­lán!

Egé­szen el­ké­pesztő ál­lí­tá­so­kat ta­lál­tunk Ko­ho­lák Alexa és férje spi­ri­tu­á­lis köz­pont­já­nak Fa­ce­book-ol­da­lán! Kü­lön­féle, úgy­ne­ve­zett "be­ava­tási szer­tar­tá­sok­kal" kí­nál­nak meg­ol­dást egész­ség­ügyi és anyagi prob­lé­mákra. Alexa sze­rint ez nem "hó­kusz­pó­kusz".
  • Szerző: e.j.

Koholák Alexa és 27 évvel idősebb férje végleges megoldást kínálnak a párkapcsolati, az anyagi és az egészségügyi gondokra is.

A leírás szerint a szertartások segítségével az alanyok minden problémája elillan, sőt Alexáék azt ígérik, hogy az "univerzum energiája" által  betegeknek soha többé nem kell semmilyen gyógyszert és kezelést igénybe venniük. Nem hittünk a szemünknek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: TV2

A megtudta, hogy a szolgáltatásokért ötezer forintot kérnek el. Ám, aki azt hiszi, hogy ez egy alkalmi, jelképes összeg, az nagyot téved: a központ meglepő módon minden esetben sikert garantál, de nem elég egyszer fizetni. Havonta kell átutalni a pénzt, mert ha megszűnik a tranzakció, akkor a varázslatos gyógyulásnak vagy gazdagságnak is vége szakad! A központ önkéntesei azonban állítják, hogy ötezer forintot sokaknak megér az anyagi- érzelmi vagy egészségügyi biztonság.

A megkereste Koholák Alexandrát, hogy megkérdezzük tőle, valóban komolyan gondolják-e a tevékenységüket...  Ő büszkén mesélt az eredményeikről.

"A férjem, Balázs egy többszörösen elismert gyógyító, aki áttétes rákos embereken segít itthon és külföldön is. Többször is csodát tett már! Van olyan beavatottunk, akinek fél éve már csak hónapjai voltak hátra, és bár még vannak áttétei, ma már nem kap kemoterápiát, és nincs kórházban. Párkapcsolati problémákban is segítünk, hiszen rengetegen küzdenek olyan problémákkal, amiket csak segítséggel lehet megoldani" - állítja Alexa.

"Ezért ötezer forintot kérünk el, de ez annyira jelképes összeg, hogy szerintem nem is számít nagy kiadásnak a boldogságért" - mondta el a -nak Alexa.

Eközben a címlapon

A részleteket olvasd el a csütörtöki napilapban!