SZTÁRDZSÚSZ

Kór­ház­ban értük utol Kis Gró­fót: be­szá­molt a rész­le­tek­ről

A bu­li­báró bol­do­gabb, mint va­laha. A Ri­post­nak be­szélt élete egyik leg­szebb pil­la­na­tá­ról.
  • Szerző: bdf

Háromszoros édesapa lett Kis Grófo. Felesége, Tünde csütörtökön hozta világra első kislányukat, aki édesanyja után a Tünde keresztnevet kapta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 „Egyszerűen szavakba önteni nem tudom, amit érzek” – kezdte a -nak Kis Grófo, aki a telefonbeszélgetés közben éppen újszülött kislányát dajkálta. „Két fiúgyermek után egy kishercegnőt ringatni. Hihetetlenül boldog vagyok!” – folytatta. „Hála Istennek, minden nagyon jól sikerült: anya és a pici is jól vannak.

Csütörtökön este, tíz óra magasságában kezdődtek meg a fájások Tündénél, azonnal indultunk is a kórházba. Május tizedikére voltunk kiírva, ő viszont nyolc nappal előbb érkezett. Igazi hajas baba, gyönyörű hullámos, fekete haja van 

– mondta derűsen a bulibáró, aki hozzátette, eredetileg természetes úton várták az érkezését, de végül császárral jött a világra. „A folyosóról küldtem a pozitív energiát Tündének.” Emiatt néhány napig még biztosan a kórházban maradnak. „Azt gondolom, vasárnap már hazamehetünk. A fiúk is nagyon várják, hogy találkozzanak vele. Addig mindent megvásárolunk, amire még szükség van a babaszobában. Mindenkinek megvan a feladata: az egész család azon dolgozik, hogy mindenünk meglegyen időben” – mondta az énekes, aki azt is elárulta, vasárnap egy nagy tejfakasztó buli keretén belül ünneplik meg az új jövevény érkezését.