RIPOSTER

Kilencedikről ugrott a halálba a szombathelyi exsportoló

Öngyilkossága előtt két hónappal a terrorelhárítók vonultak ki hozzájuk, miután elbarikádozta magát. Nem kapott segítséget...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A szombathelyi M. Tamás a kilencvenes években még komoly BMX-versenyzőnek számított városában, miután azonban abbahagyta a versenyszerű sportot, rossz társaságba keveredett.

2011-ben aztán egy tragikus kimenetelű autóbalesetnek is részese volt, miközben egy autó hátsó ülésén aludt, defektet kaptak az autópályán. A kocsit vezető jó barátja életét vesztette, Tamás pedig maradandó károsodást szenvedett.

Sántított és furcsán tartotta a kezét

- mondta a Borsnak egy ismerőse.

A fiúnak azóta munkája sem volt, rokkantellátásra szorult. A lap úgy tudja, múlt év decemberében miatta vonult ki a TEK Szombathelyre, miután Tamás elbarikádozta magát otthonukban, és vele egy háztartásban élő édesapját és nagymamáját fenyegette.

Február elején aztán egyik ismerősének lépcsőházába ment, ott kiverte az ablakot a kilencediken, majd ugrott. A nyugat.hu úgy tudja, a férfi kábítószerekkel is élt. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, a nyomozás lezárultáig több információval nem szolgálnak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?