FÜLES

Kiderült miért kapott infarktust a Piramis frontembere

Nyemcsók János megkezdte a rehabilitációt szívinfarktusa után!
  • Szerző: Ripost

Már jobban van a Piramis frontembere, Nyemcsók János, aki a zenekar nagykoncertjén kapott infarktust március elején. Csokit most szívszanatóriumban rehabilitálják.

Múlt pénteken feküdt be a szanatóriumba, még két hétig tart a rehabilitációja, de lehetséges, hogy hétvégére kiengedik és hazamehet a családjához

 

 – mondta el a %%-nak Csoki zenésztársa, Vörös Gábor és hozzátette: az énekest folyamatos terheléses vizsgálatoknak vetik alá, de nagyon biztatóak a vizsgálati eredményei.  

"Biciklizik, sétál és folyamatosan nézik a vércukorszintjét, a vérnyomását és minden egyebet

 

- tette hozzá a zenésztárs.

A vizsgálatok során az is kiderült, hogy valószínűleg túlhajszoltság és a stressz okozta Csoki infarktusát. „A fia meg a párja folyamatosan járnak le hozzá látogatóba a szívszanatóriumba! Mi nem mehetünk be hozzá, mert fontos, hogy nyugodtan tudjon pihenni. Nem akarjuk, hogy a zenekari dolgok miatt felzaklassa magát, vagy stresszeljen.” Nyemcsók János szívinfarktusa miatt csak egyetlenegy fellépést kellett lemondania a Piramisnak! Csoki rehabilitációja után április 27-én tér vissza a színpadra!

A Piramis zenekar frontembere, Nyemcsók János március 3-án lett rosszul a banda budapesti koncertjén. A zenész szívinfarktust kapott a színpadon, az utolsó dalt már nem tudta elénekelni. Csoki a koncert után életmentő szívműtéten esett át! Az énekes állapota folyamatosan javul, hamarosan visszatérhet a színpadra.