HŰHA

Meg­rázó fel­fe­de­zést tett Meg­han: a her­cegné volt ba­rát­ját egy férfi­val kap­ták rajta

Meg­han Markle a blog­ján osz­totta meg a sok­koló ese­tet.
  • Szerző: Ripost

Mielőtt még Sussex hercegnéje lett, Meghan Markle színésznőként dolgozott. Hollywood sötét bugyraiban átélt kalandjait pedig egy blogban tárta a követői elé.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Dolgozó színésznő nevű oldalon osztotta meg azt a sokkoló élményét is, amikor rájött, hogy a barátja lefeküdt az ő férfi ügynökével, csak hogy szerephez juttassa.

"Onnan tudod, hogy egy őrült iparban dolgozol, hogy a szakításotok után rájössz, a szerepekért kuncsorgó színész expasid lefeküdt az ügynököddel. Amikor az ügynököd is férfi. Nagyszerű. És igen. Ez valóban megtörtént" - írta 2010-ben.

A Briliáns elmék sztárja azt is bevallotta a blogon, hogy rövid ideig belezúgott egy hírességbe - és nem Harry hercegbe... Mint kiderült, a 83 éves Donald Sutherlandet imádta titokban.

"Együtt forgattunk és nagyon izgultam miatta. A fodrász azt mondta, Donald egy igazi úriember, és azonnal bele fogok szeretni. Így amikor találkoztunk, odamentem hozzá és annyit mondtam, hogy Sutherland úr? Úgy hallom, Önbe fogok szeretni még az ebédszünet előtt. Erre ő felnevetett. Ezzel megtört a jég. És igen, ekkor uralkodnom kellett magamon, hogy ne sikítsak fel az izgatottságtól" - vallotta be Meghan.