NÍNÓ

Két­ezer ma­gyar pe­dofil szer­vez­ke­dik az in­ter­ne­ten

Ro­kona hat­éves kis­lá­nyá­nak meg­ron­tá­sá­hoz kért ta­ná­csot tár­sa­i­tól az in­ter­ne­ten egy pe­dofil. A tit­kos hon­la­pot egy ha­cker törte fel, sze­rinte nagy­já­ból ké­tez­ren hasz­nál­ják a pe­dofilf­óru­mot

Ijesztő! Szabadon ötletel az internet titkos részein kétezernél is több magyar pedofil. Megosztják egymással tapasztalataikat, javaslatokat tesznek arra, milyen módszerekkel cserkészhetők be a gyerekeink, és biztatják egymást! Van, aki rokonai gyermekét is kinézte magnak.

Ezt állítja a hacker, aki rábukkant rejtett internetes hálózatukra.

EZT OLVASTAD MÁR?

Megdöbbentő sorokat lehet olvasni a feltört oldalon:

"Hatéves kislánynál hogy lehet próbálkozni?"

„Rokon, majd mutatok róla képet. Nála szerintetek hogyan lehetne próbálkozni? És ha a fotózással kezdem, onnan hogyan léphetnék tovább?”

Vagy:

„Jó, hogy van egy magyar búvóhely, ahol veszély nélkül, magyarul beírhatok bármit. Ez közösségi élményt ad”.

Eközben a címlapon

A több ezer tagot számláló pedofilhálózatot egy hacker leplezte le, aki a fórum beszélgetéseit az Echo TV Razzia című műsorának küldte el. A hálózat az internet sötét oldalán, a hagyományos keresők által nem látott területen van, a kíváncsi szemek elől elrejtve.

A pedofília korántsem nagyvárosi jelenség. A gyermekek iránt szexuális érdeklődést mutató férfiak elrejtik vágyaikat, így a családban, az ismerősök között is előfordulhatnak.

Az ügy részleteiről és arról, hogy miként védjük meg gyerekeinket a nyomtatott Ripost pénteki számában olvashat!