HŰHA

Elhagyta a feleségét, Kerényi Miklós Máté ellen fordultak a rajongók!

A hírek szerint a színész egy alig tizennyolc éves lányért hagyta magára a családját.
  • Szerző: Ripost

Össztűz zúdul Kerényi Miklós Mátéra, miután kiderült, hogy tavaly nyáron elhagyta feleségét, Dancs Annamarit és akkor négy hónapos kisfiukat, Ádámot.

A megtört feleség a pénteki Best magazinban vallott a szakítás részleteiről: elmondta, bár ő mindent megtett a kapcsolatukért, Kiskeró nyáron, minden előzmény nélkül közölte, hogy elköltözik, mert másként képzelte el a családi életet. 

A bejelentés és az interjú óta számos rajongója a színész ellen fordult: láthatóan képtelenek megbocsájtani neki, hogy feladta a látszólag idilli családi életét az Operettszínház tizennyolc éves csillagáért, Kardffy Aisháért.

Undorító viselkedés, nem Máténak szurkolunk, hanem Annamarinak, aki ott maradt egy pici gyermekkel.

Nem tudta, hogy nem képes egy normális kapcsolatra, az ilyennek nem kellett volna család!" - írta egy dühös rajongó Kerényi oldalára.

A mérges kommentet továbbiak is követték.

Az apukája balhéja után nem volt túlságosan okos dolog ezt meglépni... Pont most kellene neki igyekezni, hogy ne vetődjön több rossz fény a családra...

"Csináljon gyereket az új nőjének is, aztán lépjen le egy harmadikkal. Minden bizonnyal ez a legjobb, amit nővel és gyerekkel megtehet - lelép minél előbb tőlük!"

"Egy idióta vagy Máté! Eljön a te időd is és remélem, egyszer két lábbal rúgnak ki az Operettszínházból! Köztudott, hogy kutyából nem lesz szalonna!" - fogalmazott egy másik dühös rajongó.

Az elhagyott feleség rajongói oldalát eközben ellepték a támogató hozzászólások: mindenki drukkol, hogy Annamari mihamarabb találja meg a boldogságot és hamar túl legyen az embert próbáló időszakon.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?