FÜLES

Pi­káns val­lo­más: Meg­vál­toz­tak Ke­le­men Anna sze­xu­á­lis szo­ká­sai!

A dögös mé­dia­sze­mé­lyi­ség sze­xibb, mint va­laha, így nem lenne csoda, ha párja meg­őrülne a fél­té­keny­ség­től! Bi­zony, meg­ál­lás nél­kül ér­kez­nek a sze­xu­á­lis aján­la­tok!
  • Szerző: T.B.

Mintha teljesen kicserélték volna Kelemen Annát! 2017-ben visszafogott, elegáns nőként tért vissza a magyar celebvilágba, búcsút intett a polgárpukkasztó stílusnak, tele van új tervekkel. És bizony a magánéletében is óriási változások köszöntöttek be! Boldog párkapcsolatban él, szívesen vezeti a háztartást, boldogabb, mint valaha. Még akkor is, ha rosszakarói ezt képtelenek megérteni.

Fotó: Markovics Gábor

Anna aktív életet él a közösségi oldalon, gyakran megosztja rajongóival életének fontos történéseit. De vannak, akik nem tudják megemészteni, hogy a szőke kebelcsoda sosem lesz az övék! Durva szexuális ajánlatokkal bombázzák, ráadásul nyilvánosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anna viszont határozott, nem lehet megingatni. "Párkapcsolatban élek! Kizárólag egy valaki érhet hozzám, esélye sincs senki másnak. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, semmilyen ajánlat nem érdekel más férfiaktól" - fűzte hozzá explaymate, aki kiegyensúlyozott és nagyon szerelmes. Szóba sem jön mostanában a nyitott kapcsolat és hűtlenség!