HŰHA

Elő­ször szó­lal meg Kis Grófo a bal­esete óta, cá­folja a hí­re­ket

A fi­a­tal bu­li­báró ha­zánk egyik leg­ke­re­set­tebb elő­adója, szinte egész héten járja az or­szá­got, ro­ha­nás az élete.
  • Szerző: Totti

Kis Grófo akkor is éppen egy fellépésre sietett, amikor múlt hét csütörtökön autójával megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött.

Fotó:kemme.hu/Hagymási Bence
Fotó:kemme.hu/Hagymási Bence

Nemhiába aggódnak barátai és rajongói a mulatós zene koronázatlan királyáért. Kis Grófo nem lassít, noha még most is sokkhatás alatt áll a múlt csütörtöki autóbalesete miatt, amikor is az M1-es autópályán, Tatabánya közelében karambolozott, autója pedig két kamion közé szorult. A napokban egyre többen vádolták meg azzal, hogy szabálytalanul vezetett. Grófo erre reagált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Azt is olvastam, hogy a leállósávban előztem.

"Ez egyszerűen nem igaz! Egyszer csak azt éreztem, hogy nedves és csúszós az aszfalt, de hiába próbáltam korrigálni, nem tudtam, így a szalagkorlátnak csapódtunk!

- mondta ingerülten.

2016 januárjában egy nagyon hasonló eset miatt karambolozott. Akkor is a nedves aszfalton csúsztak meg, és a sofőr már nem tudta megállítani az autót, így egy betonkerítésnek ütköztek. Kis Grófo szerint mindkét esetben Isten vigyázott rájuk, így szerencsére senki nem sérült meg súlyosan.

Hogy mi a valóság, és mit mondott még Kis Grófo a balesetéről, azt elolvashatod a napilap keddi számában, keresd az újságárusoknál!

Eközben a címlapon