SZTÁRDZSÚSZ

For­du­lat Ka­pócs Zsóka ügyé­ben: Ez tör­tént a mil­li­ó­i­val

A lak­be­ren­de­ző­ként is te­vé­keny­kedő szí­nésznő talán soha nem gon­dolta volna, hogy ez meg­tör­té­nik.
  • Szerző: Doris

Itt a bizonyíték, hogy volt értelme annak a hadjáratnak, amit Kapócs Zsóka folytatott egy vállalkozó ellen, aki nemrég 7 millió forinttal verte át.

Fotó: Facebook

A férfi egy lakásfelújítás fejében vette át tőle az összeget, de csak szétvernie sikerült az ingatlant. Tehát a megrendelt munkát nem végezte el, de pénzt  sem adta vissza, ezért Zsóka felfedte a férfi arcképét a Facebookon, és elhatározta, hogy börtönbe küldi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csaló vállalkozó végül keddig kapott haladékot, a pénz pedig csodák csodájára megérkezett!

"Győzött az igazság! Megkaptam a pénzt a szüleitől, aminek nagyon örülök de ezen a ponton muszáj megjegyeznem, hogy a boldogságom nem csak a pénz visszaszerzésének szól, hanem annak az erkölcsi győzelemnek is amihez az arcomat és a nevemet adtam. A szülők kérésének eleget téve nem csalózom tovább a fiukat nyilvánosan, és miután további követelésem vele kapcsolatban nincs, ennek maradéktalanul eleget teszek remélve, hogy hamarosan minden károsult megkaphatja a pénzét, nem csak én. Viszont a legnagyobb kincs, hogy visszaállt a lelki békém, így visszakapott a családom! Köszönöm mindenkinek! Zsóka"

- írta Zsóka a Facebookon.

Természetesen megkerestük Zsókát a témában, nyilatkozatát a csütörtöki lapszámában olvashatod.

Eközben a címlapon