SZTÁR

Ba­le­set érte a ma­gyar éne­kest, meg­sé­rült a comb­izma

Fo­ci­zás köz­ben tör­tént a baj. Ki­de­rült, már nem elő­ször. A sztár most ko­moly re­ha­bi­li­tá­ci­óra szo­rul.
  • Szerző: L.CS.

Rehabilitációra szorul Kállay-Saunders András! A megtudta: az énekes nemrég csúnyán megsérült focizás közben, egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. Bár járni tud, a sportolást egy időre el kell felejtenie.

Fotó: Sulyok László

Januári műtétje után ismét gondok vannak Kállay-Saunders András egészségével. Az énekes focizás közben szenvedett balesetet, a játék hevében nem figyelt eléggé, és egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. Bár Saunders-t szerencsére nem kellett megoperálni, nagyon oda kell figyelnie. Az biztos, hogy egy ideig nem húzhatja fel a focicipőt, sőt, edzőterembe se mehet. Ha ugyanis nem veszi elég komolyan a rehabilitációt, és újra megsérül, elkerülhetetlenné válik a műtét!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Először két éve Moszkvában történt a baleset. A művész válogatottak  világbajnokságán játszottunk. A meccsen sprintelés közben sérültem le. A baleset után elkezdtem a rehabilitációt, de nem fejeztem be teljesen, és úgy léptem újra pályára. Most már tudom, hogy ez nagy hiba volt, mivel nemrég újra megtörtént a baj meccs közben a sződi csapatommal. Megsérült a combizmom" - kezdte a -nak András, akinek így most több hetet ki kell hagynia, és bizony nagyon sajnálja, hogy nem léphet pályára.

Fotó: Sulyok László

Megkerestük a sződi focicsapat elnökét is. Ha érdekel, mit nyilatkozott Saunders állapotáról, keresd a csütörtöki lapszámát!