HŰHA

Ki­tört a bot­rány: ki­de­rül­tek a sztár­szí­nész mocs­kos tit­kai

A Gre­ase egy­kori sztár­já­ról na­gyon kel­le­met­len dol­gok de­rül­tek ki, egy masszőr szá­molt be ször­nyű em­lé­ke­i­ről.
  • Szerző: Ripost
Több ügybe is belekeveredett.
Több ügybe is belekeveredett.

Újabb botrány került napvilágra az utóbbi időben történt szexuális zaklatások kapcsán. Most John Travoltáról derült ki, hogy molesztált egy masszőrt még 2000-ben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sztár a vádak szerint egy kaliforniai hotel akkor 21 éves masszőrét zaklatta. Eleinte csak meleg fantáziáiról mesélt a fiatal férfinak masszázs közben. Később lehúzta fenekéről a törölközőt, hogy a fiatal ott is megmasszírozza, ezt azonban nem kapta meg. A masszőr inkább visszatakargatta.

Travolta elmondta neki, hogy vonzónak találja, majd rávette a munkáját féltő fiatal férfit, hogy tartson vele a gőzbe, hogy "ne kelljen egyedül ücsörögnie". Ott azonban folytatta a zaklatást, teljesen meztelenre vetkőzött, és felajánlotta, hogy bemutatja saját masszőrtudományát. Majd a férfi törölközője alá nyúlva elkezdte simogatni a combját. A masszőr erre faképnél hagyta, és a rendőrségre ment, ahol feljelentést tett, de az ügy végül nem jutott el a bíróságig – írja a Daily Mail.

Travolta 2012-ben is hasonló ügybe keveredett, akkor is feljelentették. Az ügyet, amely során Travolta egy Beverli Hills-i luxushotel masszőrének péniszét fogdosta, a mai napig nem zárták le.