ÚTISÚGÓ

Játssz, és a tied lehet egy fe­lejt­he­tet­len álom­hét­vége az Al­föld szí­vé­ben!

Kel­­le­­mes ki­­kap­­cso­­ló­­dásra vágysz egy egye­dül­álló de­sign szál­lo­dá­ban, az Al­föld szí­vé­ben? Itt a le­­he­­tő­­ség!
  • Szerző: RIPOST

A makói Grand Hotel Glorius az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi.

Az art deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában, különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. 

Makó fő büszkesége, a Makovecz Imre által tervezett HAGYMATIKUM gyógyfürdő, közvetlenül a hotel szomszédságában található.

A fürdő páratlan építészeti megoldásokkal, világszínvonalú medencékkel, wellness- és gyógyászati részleggel, szaunavilággal, gyermekvilággal, étteremmel, szépészeti és természetgyógyászati részleggel várja a vendégeket.

Makó városa pedig egy nyugodt, hangulatos város, mely ugyanakkor izgalmas, pezsgő is tud lenni. A patinás város szülötte Galamb József, a Ford T-modell megalkotója, de Makó szép központja is a 19. és 20. század elejének öröksége. A neves építész, Makovecz Imre több épületet tervezett itt. A Lombkorona sétány, kocsikázás eredeti T-Ford modellel, a kalandpark, illetve a Maros vadregényes partja számos élményt tartogat az odalátogatóknak.

A különleges szállodáról további információk találhatók a hotel weboldalán: https://glorius.hu/

Eközben a címlapon
Legyél te is klubtag a kedvezményekért, játssz velünk és nyerj egy álomhétvégét a négycsillagos makói szállodába!

A játék részleteiért IDE kattints!