A NAP VIDEÓJA

Itt az év fo­ci­bot­rá­nya, va­la­kit hét­főn ki kell rúgni

Ilyet még nem lát­tunk, a kapus be­in­tett edző­jé­nek. Egye­lőre min­denki hall­gat.
  • Szerző: sk

Óriási botrány övezte Angliában a Ligakupadöntőt, amely jól érzékeltette, mekkora baj van a Chelsea együttesénél. A londoni Kékek a Manchester City ellen álltak a hosszabbításban 0-0-ra, kapusukat, Kepa Arrizabalagát pedig kétszer is ápolni kellett. A tizenegyesrúgások előtt ezért Maurizio Sarri menedzser jelezte, lecseréli a spanyol játékost.

EZT OLVASTAD MÁR?

Kepának azonban esze ágában nem volt lemennie a pályáról, mondván, játékra alkalmas. A hosszú bohózatot videón nézheted meg.

Kepa végül a kapuban maradt, csapata pedig elveszítette a párbajt. Lehetetlen, hogy ennek az ügynek ne legyen drámai folytatása. Ha Kepa marad, akkor a tekintélyét elveszítő Sarri mehet a levesbe... A spanyol kapus mindenesetre már magyarázkodik: "Az edző azt gondolta, hogy nem tudom vállalni a folytatást, de jól éreztem magam, játszani akartam, hogy segítsek a csapatnak. Ezt az üzenetet próbáltam átadni. Ezt üzentem az orvosi stábbal is, akik ápoltak, csak még nem ért oda az információ a kispadhoz. Ahogyan mindez lecsapódott, teljesen ellentétes volt a szándékaimmal. Maximális a tiszteletem az edző irányába és tiszteletben tartom a hatalmát

- írta közösségi oldalán Kepa.