HŰHA

Itt a hét­vége, főzz ebé­det Zsé­dá­val - re­cept!

A gyö­nyörű éne­kesnő tit­kos, csa­ládi re­cept­jét neked is ki kell pró­bál­nod! Ez egy igazi nyári étel!
  • Szerző: T.B.

Kapros-burgonyás halleves

Hozzávalók:
- 10 db közepes nagyságú burgonya
- 1 kg süllő
- fél liter tejszín
- só, bors, kapor, citrom
- 2 csomag hagyma
- 1 dl fehérbor
- 1 l halalaplé
- fél dl olívaolaj

Megpirítjuk a hagymát az olívaolajon, majd hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Fűszerezzük, majd felöntjük a halalaplével, és puhára főzzük. Ezután jöhet az apróra vágott halfilé, és újra pár percig főzzük. Nem kell neki sok idő, hiszen a hal nagyon gyorsa elkészül. A végén citromlével, sóval, borssal, tejszínnel, kaporral ízesítjük.

Jó étvágyat!

EZEKET OLVASTAD MÁR?