HŰHA

Ijesztőbb, mint a horror? Szörnyen néznek ki a sztárok a várt filmben

Nagyon megosztotta a nézőket a Macskák filmváltozatának előzetese, senki sem számít túl sok jóra.
  • Szerző: Ripost

Megérkezett az első előzetes a Macskák című, elképesztően sikeres musical filmváltozatához, amiben olyan világsztárok szerepelnek, mint Taylor Swift, Judi Dench, James Corden, Ian McKellen, Jennifer Hudson, Jason Derulo és Idris Elba. Grizelda szerepét a filmvásznon bemutatkozó brit balett-táncos, Francesca Hayward alakítja.

A filmváltozatban mindenkire raktak digitálisan szőrt és farkat, amitől nagyon bizzarrul festenek a sztárok. A rajongók egyből darabjaira is szedték a csütörtökön bemutatott előzetest, volt, aki egyenesen azt állította, hogy ijesztőbb a trailer, mint az Az – 2. fejezet című horrorfilmé.

A nézők szerint a szereplők „rémisztően” néznek ki, a CGI pedig „nyugtalanító” lett. Sőt, az is zavaró, hogy egyes szereplők akkorák, mint a valódi macskák. Volt, aki a táncot kifogásolta és nevetségesnek tartotta - írja a Daily Mail.

A Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber írta T.S. Eliot Macskák könyve című versciklusából. Londonban 1981-ben, Budapesten 1983-ban mutatták be a színpadon.

A Macskák magyarországi premierjének dátuma december 19.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?