NÍNÓ

Így vi­sel­ke­dik a gye­re­két le­fe­jező pász­tói anya a bör­tön­ben

A kinti éle­té­hez ké­pest tel­je­sen meg­vál­to­zott a bör­tön­ben H. Mó­nika, aki a gyanú sze­rint szil­vesz­ter­kor meg­szülte, majd le­fe­jezte a kis­ba­bá­ját a nóg­rádi Pász­tón.
  • Szerző: Cs. R.

Csak ül a zárkájában és maga elé néz H. Mónika. A 3 gyermekes édesanya teljesen magába fordult: olyan, mint aki elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Nem kommunikál sem a többi rabbal, sem a családtagjaival, sőt, még az ügyvédjével sem akar beszélni.

– Egyelőre nem hallgatták ki az ügyfelemet. A vallomásán nem változtatott, a rendőrség a szakértői véleményekre vár. Mindenki abban bízik, hogy kiderül az igazság, és

EZEKET OLVASTAD MÁR?
azt remélem, hogy amikor megmutatják neki az eredményeket, akkor újra beszélni fog

– mondta a -nak dr. Pongó Erik, H. Mónika ügyvédje.

Ilyen az élet anya nélkül

Mónika korábban három gyereket nevelt, a legkisebbik fiú még csak 1 éves. A csemeték Mónika élettársára, Jánosra maradtak.

– A gyerekek már jobban vannak, nagyon nehéz időszakon mentünk keresztül. Mindent megteszek, hogy eltereljem a figyelmüket, hogy itthon jó hangulatot teremtsek, de nincs könnyű dolgom. Főleg úgy, hogy hetekig mindenki csak rólunk és Móniról beszélt – árulta el a -nak M. János.

Vajon milyen nehézségeken mentek keresztül a gyerekek az elmúlt időszakban? Miért akar bemenni élettársa H. Mónikához a börtönbe? Mivel magyarázza a nő jelenlegi viselkedését a klinikai szakpszichológus? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a csütörtöki napilapban. Keresd az újságárusoknál!

Eközben a címlapon