EZO

Így hat a sze­relmi éle­tedre a ja­nu­ári Sza­tur­nusz-Nap együtt­ál­lás

A ja­nu­ár­ban be­kö­vet­kező nap- és hold­fo­gyat­ko­zás mel­lett ez az együtt­ál­lás az, ami igen­csak meg­ha­tá­rozza azo­kat az ener­gi­á­kat, me­lyek nagy ha­tás­sal van­nak a kap­cso­la­tokra. Is­merd meg a rész­le­tes elem­zést!
  • Szerző: F. E.

Januárban a Nap és a Szaturnusz erőteljes összehangolódását láthatjuk a Bak jegyében, ami jelentősen befolyásolja romantikus kapcsolatainkat és segít abban, hogy létrehozzunk egy új kezdetet.

Fotó: Tumblr

Olyan energiát érezhetünk meg, amellyel könnyedén elengedhetjük azokat a dolgokat, embereket, mintákat, amelyek már nem szolgálnak minket, helyet adva azoknak, amik a javunkra válnak. Az egész hónap energiája ezt tükrözi. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Nap a mi érzésünket képviseli, vagyis azt, hogyan is gondolunk magunkra és arra a helyre, melyet a világban elfoglalunk. A Bak a növekedésre, a tervezésre összpontosít, okosan mindig és az egy lépés távolságból tekintve a folyamatokra. A Bak gyakorlatiassága és az élet logikus megközelítése révén fog ebben segíteni minket.

A Szaturnusz az idő és a karma bolygója, mely legjobban ismeri saját személyes határait és tudatában van annak hiányosságaival is.

Az idő eljött, lépned kell, nincs idő várakozásra vagy a halogatásra. MOST van a cselekvés ideje, melyhez a Bak jegyében történő együttállás ösztökél.

Lapozz a folytatáshoz!