SZTÁRDZSÚSZ

Ki­de­rült az igaz­ság: Velük tartja a kap­cso­la­tot Huj­ber Fe­renc

Ja­nu­ár­ban még azt le­he­tett ol­vasni, hogy a zűrös életű szí­nész­nek nem jött be a kül­földi élet, ha­za­köl­tö­zött, és leg­gyak­rab­ban az Örs vezér terén lát­ják bók­lászni.
  • Szerző: Doris

Hónapok óta egyre több embert foglalkoztat a kérdés: vajon hová tűnt Hujber Ferenc?

Fotó: Markovics Gábor

Januárban még azt lehetett olvasni, hogy a zűrös életű színésznek nem jött be a külföldi élet, hazaköltözött, és leggyakrabban az Örs vezér terén látják bóklászni, feltűnően sovány és magába van roskadva. Azt mondta, ő már nem tartja magát közszereplőnek és nem érdekli semmi. Azóta már 4 hónap is eltelt, Hujberről pedig azóta senki nem tud semmit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kiderítette: a balhés színész még volt feleségével sem tartja a kapcsolatot, Cynthia sem tudja, mivel foglalkozik mostanában Feri.

"Nem igazán tudom, hogy mi van vele. Csak a gyerekekkel tartja a kapcsolatot" - válaszolta megkeresésünkre Cynthia, ám ennél többet nem szeretett volna elárulni Hujberről.

A pár tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 év után elválnak. Sokáig nyitott házasságban éltek, amit a Cynthia nagyon megsínylett. 2007-ben és 2013-ban is egy-egy mélyponthoz ért a kapcsolatuk, majd mindkét nagy válság után egy-egy gyermek érkezett a kapcsolatba: Noel fiuk 2008 októberében, Noa lányuk 2014 októberében született.